Wednesday, October 26, 2005

Saiful - Ku juga mencintaimu

Atas permintaan ramai, hari aku senaraikan lagu ceduk Meteor Garden yang dinyanyikan oleh salah perserta Akademi Fantasia Malaysian Idol, Saiful. Lagu tu bertajuk Ku Juga Mencintaimu. Selalu duk dengar kat Radio Era nih.

Enjoy!

p/s: Lagu asal adalah Qing Fei Dei Yi

Download : Saiful - Ku Juga Mencintaimu

17 comments:

Anonymous said...

Nice blog. Your posts were interesting reading. I have a richly scented candle site. You can find everything about richly scented candle as well as candle supplies, gel candles, jar candles, and how to make your own candles. You'll find it very informative. Please try and visit it, see what you think.
Rod

dJ phuturecybersonique said...

bukan akademi fantasia lah, bang. malaysian idol (first season)

dJ phuturecybersonique said...
This comment has been removed by a blog administrator.
kakisembang said...

yeker? eh aku bukan peminat rancangan nyanyi la... hehe

Jessy said...

Hey!
I heard the song a few times.
Not bad. :)

emilyn said...

i nak lirik lagu ni. ada tak?

shahrom said...

Emilyn, ni lirik dia...
jiwang giler lagu nih...heheh

Sukarnya tuk ku melupakan
Sinar matamu Yang menawan
Terbayang-bayang tiap masa
Senyumanmu menggoda
Kehangatan terasa di jiwa
Tika kau lafaz kata cinta
Nafas terhenti seketika
Seakan sukar ku percaya..
ooh..ohh..oo..hoo..

Ku juga mencintai dirimu
Mengapa sukar ku luahkan
Bukan sengaja ku menahan
Bibir membeku lidah terkelu

Ku juga mencintai dirimu
Kau amat sempurna buat ku
Bukan saja aku biarkan
Kan ku ucap jua padamu

Sukarnya untuk ku ucapkan
Ku takut akan kehilanganmu
Akan ku buat segalanya
Untuk mu kekasihku

Cuma satu yg belum terbuat
Kalimah cinta kau nantikan
Bila masa dan ketika
Tidak dapat ku menjawabnya

ooh..ohh..oo..hoo..
Ku juga mencintai dirimu
Mengapa sukar ku luahkan
Bukan sengaja ku menahan

Bibir membeku lidah terkelu
Ku juga mencintai dirimu
Kau amat sempurna buat ku
Bukan saja aku biarkan
Kan ku ucap jua padamu

Semalaman...
Ku menunggu panggilanmu
Pabila terdengar suaramu
Ku terlupa segalanya
oo..oo hooo..

Ku juga mencintai dirimu
Mengapa sukar ku luahkan
Bukan sengaja ku menahan
Bibir membeku lidah terkelu
Ku juga mencintai dirimu
Kau amat sempurna buat ku
Bukan saja aku biarkan
Kan ku ucap jua padamu
Kan ku ucap jua padamu....

Anonymous said...

I tried to download the song (ku juga mencintaimu), tapi tak tahu sebab apa tak boleh open the file?

athlonium said...

hmm....tu file ogg...saiz kecik but quality ok mcm mp3 bitrate tinggi...so kene play kat player yang support ogg file..cth winamp 5...

Anonymous said...

jiwang sanggat lah lirik dia..

Anonymous said...

Community forum and #fakap Community Portal : http://portal.fakap.net

Anonymous said...

thank u coz give me a chance to download this lovely song...... thank u so much!

lovebird_girl86 said...

macam mana i nak cari song clip 4 lagu ku juga mencintai dirimu?????best juga dia punya lagu !!!!!!!!!!

Anonymous said...

aku bkn org yg jiwang...tp aku dgr lagu ni version chinese..terus aku fall in luv with this song..x tau nape...tp aku suka sgt dgr...dan fall in luv again with this song..sape² ade lagu yg chinese version lagi aku happy.. :)

Anonymous said...

wei mane nak download lagu more than words, kalau jumpe leh gi antar e-mell kat (uhdeepboy@yahoo.co.uk) please....

Anonymous said...

That's a very nice song... I found it for long time already, but I cant find it until I search ur blog. so nice to upload here... This song just like the original song of Harlem 'Qing Fei De Yi'... Very nice song... Saiful's sound really nice...
Thanks again...

Anonymous said...

aku ada lagu ni versi chinese.nk ke?